maandag 02/09/2019

Diocesane bijeenkomst geldwerving: Daarom geven wij

Op maandag 2 september vindt een diocesane bijeenkomst plaats over geldwerving. Geldwerving is voor parochies van groot belang en er zijn volop kansen en ontwikkelingen waar parochies hun voordeel mee kunnen doen.

Op deze avond spreekt Jan Schinkelshoek over geldwerving anno nu. In 2005 werd hij bekroond als Communicatiemanager van het Jaar. Sinds 2011 is hij mede-eigenaar van het bureau Schinkelshoek & Verhoog. Jan Schinkelshoek is lid van de Interdiocesane Commissie Geldwerving (ICG) die landelijk de lijnen uitzet voor de actie Kerkbalans. Vanuit zijn expertise en positieve betrokkenheid op Kerkbalans zal hij onder de titel “Daarom geven wij…..” spreken over de redenen voor mensen om hun betrokkenheid bij de kerk ook financieel uit te drukken.

Fondsenwerving is een persoonlijke relatie aangaan en mensen overtuigen dat je samen iets voor elkaar kunt krijgen. Een goede relatie onderhoud je 365 dagen per jaar. Kerkbalansconsulent Ad Sosef zal op deze avond laten zien hoe parochies aan de hand van een draaiboek en communicatieplanning hun contact met parochianen over Kerkbalans intensiveerden. Gerard Bol van de parochiekern Katwijk in de H. Augustinusparochie zal vertellen hoe zij dit deden. Deze parochiekern verzorgde in 2019 het diocesane luidmoment. Tijdens dit onderdeel op de avond zal ook worden gesproken over mogelijkheden van digitaal collecteren.

Mgr. Van den Hende zal deze avond inhoudelijk openen. Mede namens de bisschop nodigt algemeen econoom John Bakker belangstellenden uit parochies en parochiekernen van harte uit voor deze bijeenkomst.

De avond vindt plaats in de Adelbertkerk, Minervaweg 7 Delft.

Vriendelijk verzoek om vóór maandag 26 augustus aan te melden via onderstaand formulier, of e-mailadres m.piek@bisdomrotterdam.nl. Geef alstublieft aan of u om 18.00 uur aanwezig bent bij de maaltijd, die wordt gehouden in de ontmoetingsruimte bij de kerk, of om 19.00 uur bij het begin van de avond die wordt gehouden in de kerkruimte zelf.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.