maandag 06/03/2017
Deel dit item

Basismodule Pastoraat (299-17-P1)

De Pastorale School is voor iedereen die vrijwilligerswerk doet of gaat doen in parochies en andere pastorale organisaties in het bisdom Rotterdam. De Pastorale School biedt een bisdombreed, gevarieerd scholings- en toerustingsaanbod met Leerroutes van één of meer modules.

De basismodule Pastoraat is een inleiding in het pastoraal contact- en bezoekwerk. Er zijn vijf bijeenkomsten. De thema's zijn:

• Wat is pastoraal contact- en bezoekwerk?
  • Verschillende vormen van contact en bezoek
  • Verschillende doelgroepen
  • Grondbeginselen van een pastoraal gesprek en de grenzen ervan

Deze cursus wordt in 2017 gegeven op maandagavonden (19.30 uur tot 22.00 uur): 6 maart, 13 maart, 27 maart, 3 april, 10 april van 19.30 uur tot 22.00 uur

Locatie: Grote zaal van de pastorie, Langeraarseweg 90, 2461 CL Langeraar

Docent: Nel Hogervorst-van Kampen

Aanmelding voor modules van de Pastorale School via de contactpersoon in uw parochie. Zie ook Vraag en Antwoord over de Pastorale School elders op deze website.