zondag 03/02/2019

Bestuursacademie Rotterdam (BAR) voor jonge bestuurders in de Kerk

Voor jongeren in de Kerk biedt de Bestuursacademie Rotterdam (BAR) een programma met drie soorten activiteiten: netwerkbijeenkomsten, colleges, projecten. De netwerkbijeenkomsten hebben tot doel jongeren met elkaar in contact te brengen. In de colleges ga je actief aan de slag met stof die relevant is voor de uitvoering van bestuurlijk werk in de Kerk. In de projecten kun je je concreet inzetten in parochies en al doende leren. Door de combinatie van activiteiten bouwen we aan het bestuurlijk fundament voor de Kerk kerk van morgen.

Financiën en fondsenwerving

Op zondag 3 februari spreken algemeen econoom John Bakker van het bisdom Rotterdam en de directeur van Kansfonds, Henriëte Hulsenbosch, over financiën en fondsenwerving. Zij gaan in op vragen als: Waarom heeft de Kerk geld nodig? Is de Kerk rijk? Wie betaalt het onderhoud, de verwarming en de priester in de kerk? Hoe toekomstbestendig is de jaarlijkse actie Kerkbalans en welke andere vormen van het fondsenwerving zijn er mogelijk?

Zondag 3 februari
Vanaf 15.00 uur en inclusief avondeten
Pastorie H. Antoniuskerk
Burgemeester de Raadtsingel 45
3311 JG Dordrecht

Meld je aan met onderstaand formulier of via Facebook.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.