dinsdag 14/11/2017
Bijeenkomst in het vicariaat Den Haag voor penningmeesters, budgethouders en anderen

Het economaat van het Bisdom Rotterdam organiseert enkele malen per jaar bijeenkomsten per vicariaat om kennis en informatie uit te wisselen.

Op 14 november vindt de bijeenkomst plaats voor het vicariaat Den Haag. De avond begint om 19.30 uur met opening en welkom door vicaris Van Deelen. Daarna staat op de agenda de nieuwe automatisering voor parochies, verzekering gebouwen en een presentatie van het bisschoppelijk bouw- en adviesbureau. Tot slot is er informatie over de diocesane afdracht, de rekening en verantwoording van parochies en PCI'en, plus enkele mededelingen. De bijeenkomst duurt tot 22.10 uur.

St. Victor kerk
Zuidkade 175
Waddinxveen

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.