zaterdag 30/05/2020

Vuurdoop: vormelingendag

De Vuurdoop is een fantastisch evenement voor vormelingen. Het is een dag vol spanning, spektakel en actie voor jongeren die dit jaar gevormd worden of gevormd zijn. Een feestelijke dag: om elkaar te ontmoeten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

Dit jaar vindt de Vuurdoop plaats op zaterdag 30 mei in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam. De Vuurdoop begint ’s morgens om 9:00 uur en eindigt om 13:00 uur.

Er is veel muziek, vuur en theater. Je kunt de toren van de kathedraal beklimmen, of de donkere gewelven bezoeken. Ook ga je in gesprek met mensen die zich op een speciale manier inzetten voor anderen. Zij kunnen jou inspireren!

Meer informatie

Half februari worden de flyers en aanmeldingsformulieren verzonden naar de contactpersonen Vuurdoop en de parochiesecretariaten. Veel parochies nemen het deelnemen aan de Vuurdoop op in hun vormselprogramma. Voor de parochies die dit nog niet doen, wordt dit van harte aanbevolen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Monique Meeussen, coördinator Pastorale Dienstverlening. E-mail m.meeussen@bisdomrotterdam.nl

Vuurdoop 2020

Zaterdag 30 mei