zaterdag 20/11/2021

Extra Vuurdoop voor vormelingen in het najaar

Elk jaar worden de tieners en jongeren die het H. Vormsel ontvangen door bisschop Van den Hende uitgenodigd om naar de kathedraal van het bisdom Rotterdam te komen voor een inspirerende ochtend. De Vuurdoop kon vorig jaar niet doorgaan en ook dit jaar nog niet worden gehouden.

Daarom wordt in najaar 2021 een extra Vuurdoop georganiseerd op zaterdagochtend 20 november.

Vormelingen die in de periode van september 2019 tot en met juni 2021 het H. Vormsel hebben ontvangen zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Pastorale beroepskrachten in de parochies, contactpersonen vormsel en contactpersonen catechese ontvingen hierover informatie om door te geven aan de vormelingen.

De Vuurdoop is een fantastisch evenement voor vormelingen, met geloof en gebed, spanning en spektakel en actie. Het is een dag om elkaar te ontmoeten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

Extra Vuurdoop
Zaterdag 20 november
HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal
Mathenesserlaan 305, Rotterdam