zaterdag 14/11/2020

Diaconieprijs 2020

Het Woord van God zet mensen in beweging. Op zaterdag 14 november wordt de diaconieprijs van het bisdom uitgereikt. Désirée Krikhaar zal bij deze gelegenheid spreken over barmhartigheid en de heilige Elisabeth in iconografie.

De diaconieprijs krijgt een geheel andere opzet dan vooraf gedacht. De prijs wordt op 14 november collectief uitgereikt aan alle diaconale initiatieven die parochies en caritas instellingen pleegden in coronatijd. Zij ontvangen een Elisabethcertificaat als dank voor hun bijzondere inzet tijdens de coronacrisis.

In coronatijd viel concurrentie weg: er was nood aan de man en er moest geholpen worden. Daarom is de diaconieprijs deze keer geen wedstrijd.

Parochies en instellingen konden tot 15 juli 2020 een initiatief aanmelden via een e-maiil naar pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl

Locatie:
Caeciliakerk