maandag 02/09/2019

Diocesane bijeenkomst geldwerving

Op maandag 2 september vindt een diocesane bijeenkomst plaats over geldwerving, waarvoor u van harte uitgenodigd bent. Geldwerving is voor parochies van groot belang en er zijn volop kansen en ontwikkelingen waar we ons voordeel mee kunnen doen.

Nadere informatie over het programma volgt.

De avond vindt plaats in de Adelbertkerk, Minervaweg 7 Delft.

Vriendelijk verzoek om vóór maandag 26 augustus aan te melden via onderstaand formulier, of e-mailadres m.piek@bisdomrotterdam.nl. Geef alstublieft aan of u om 18.00 uur aanwezig bent bij de maaltijd, die wordt gehouden in de ontmoetingsruimte bij de kerk, of om 19.00 uur bij het begin van de avond die wordt gehouden in de kerkruimte zelf.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.