maandag 24/09/2018
Diocesane bijeenkomst geldwerving

Op maandag 24 september 2018 vindt een diocesane bijeenkomst plaats over geldwerving. Alle penningmeesters, budgethouders, parochiebestuurders en andere geïnteresseerden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Om aandacht te geven aan erfenissen en legaten wordt deze avond materiaal gepresenteerd, zoals een flyer en een poster, waarmee parochies zelf aan de slag kunnen. Dit materiaal werd gemaakt in een samenwerking van het bisdom en de Heilige Theresia van Ávila parochie. Kerkbalansconsulent Martijn Erkens schetst op deze avond de praktische mogelijkheden van een draaiboek en communicatieplanning voor Kerkbalans.

Verdere verbetering van de geldwerving doen we samen. Er is veel te doen, maar het past bij een goed vrijwilligersbeleid om grotere klussen te verdelen en op te delen in kleinere taken of rollen. Tijdens vicariaatsbijeenkomsten (18 en 21 juni) werd een schema gepresenteerd, waarin een aantal van die rollen zijn omschreven. Op 24 september wordt het schema nogmaals toegelicht en gaan we daarover in groepen in gesprek. Concreet is daarbij de vraag welke talenten er in de parochies zijn en hoe parochies elkaar daarmee (tijdelijk) kunnen ondersteunen.

Adelbertkerk
Minervaweg 7
Delft

Aanmelden s.v.p. vóór maandag 17 september via het e-mailadres m.piek@bisdomrotterdam.nl of met onderstaand formulier. Geef aan of u om 18.00 uur aanwezig bent bij de maaltijd of om 19.00 uur bij het begin van de avond

Net als vorig jaar kunt u bij de Kerkbalansvlag op deze avond een foto laten maken door een professionele fotograaf. Ook kunt u een opname laten maken voor uw eigen YouTube-video als parochie(kern). Daarmee heeft u uniek wervingsmateriaal voor uw eigen parochie en geloofsgemeenschap.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.