zaterdag 12/09/2020

Diocesane misdienaarsdag

Alle misdienaars die actief zijn in het bisdom Rotterdam zijn uitgenodigd voor de misdienaarsdag op zaterdag 12 september in de H. Willibrorduskerk in Bodegraven.

Tijdens deze dag gaan de misdienaars op speurtocht door de kerk, spelen ze een spel, bekijken liturgische voorwerpen in de sacristie en er is een workshop 'Waarom lezen we de bijbel?' Voor begeleiders en coördinatoren is er een aparte workshop.

Afsluitend is de eucharistieviering met bisschop Van den Hende als hoofdcelebrant. Op de misdienaarsdag is er bijzondere aandacht voor de woorddienst in de eucharistie. Bisschop Van den Hende presenteert op deze dag een speciaal kwartetspel over het Woord van God.

Zaterdag 12 september van 12:30 tot 16:30 uur.
H. Willibrorduskerk, Overtocht 20 in Bodegraven.

Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen, of een e-mail te sturen naar Monique Meeussen: m.meeussen@bisdomrotterdam.nl

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.