zondag 11/04/2021

Geloofsgesprek en mediaviering

Op zondag 11 april komen het Geloofsgesprek en de mediaviering uit het bisdom Rotterdam. De mediaviering in het bisdom Rotterdam wordt verzorgd door pastoor Wim Bakker vanuit de H. Bonifatiuskerk te Rijswijk in de R.-K. parochiefederatie Vlietstreek.

In het Geloofsgesprek is Monique Boons te gast. Vanuit de kathedraal in Rotterdam vertelt zij bij de schildering van de heilige Elisabeth van Thüringen over de zorg voor de naaste en haar vrijwilligerswerk vanuit de Kerk. Ze vertelt over gebed en concrete inzet en zegt daarover: “Zeker is mijn geloof rijker geworden. Ik word aangespoord om de sacramenten te vieren en de Bijbel te lezen. Anders ben je druk in de weer, ga je even iemand bezoeken, maar dit spoort je aan om na te denken over de vraag: waarom doe ik dit?”

Zondag 11 april NPO2

09.45 uur: Geloofsgesprek met Monique Boons
10.00 uur: Uitzending van de eucharistieviering vanuit de H. Bonifatiuskerk te Rijswijk. Pastoor Wim Bakker is celebrant