zondag 08/11/2020

Geloofsgesprek en mediaviering

Op zondag 8 november komt het Geloofsgesprek uit het bisdom Rotterdam. In dit Geloofsgesprek vertelt Monique Boons hoe het Woord van God inspireert tot diaconie. In de Jakobusbrief lezen we: “Stel dat een broeder of zuster geen kleren heeft en niets om te eten, en iemand van u zou zeggen: ‘Geluk ermee! Houd u warm en eet maar goed,’ en hij zou niets doen om in hun stoffelijke nood te voorzien - wat heeft dat voor zin? Zo is ook het geloof, op zichzelf genomen, zonder zich in daden te uiten, dood” (Jakobus 2, 14-17).

Na het Geloofsgesprek wordt de eucharistieviering uitgezonden vanuit de Petruskerk in Roelofarendsveen.

Zondag 8 november NPO2

09.45 uur: Geloofsgesprek
10.00 uur: Uitzending van de eucharistieviering vanuit de Petruskerk in Roelofarendsveen. Pastoor Jack Glas is celebrant