zaterdag 27/10/2018

Bijeenkomst van de Diocesane Werkgroep Huwelijk en Gezin over huwelijk en huwelijksvoorbereiding

Op zaterdag 27 oktober vindt een bijeenkomst plaats van de Diocesane Werkgroep Huwelijk en Gezin en moderatoren, priesters en huwelijksvoorbereiders in het bisdom Rotterdam. Tijdens deze ontmoeting wordt gesproken over onder meer activiteiten die de werkgroep heeft ondernomen, wat er leeft in de parochies en een drempelverlagend aanbod aan (aanstaande) echtparen.

In juni 2016 vond in Nootdorp de eerste bijeenkomst plaats van de Diocesane Werkgroep Huwelijk en Gezin. Tijdens die bijeenkomst benadrukte Mgr. Van den Hende hoe belangrijk het is dat parochies katholieke echtparen daadwerkelijk steunen in hun huwelijk, niet alleen waar het gaat om een goede voorbereiding op de viering van de huwelijkssluiting, maar ook gaandeweg het huwelijk.

De bijeenkomst op 27 oktober begint om 10.30 uur en wordt om 13.00 uur afgesloten na een gezamenlijke lunch. De locatie is het Parochiehuis van de R.K. parochie H. Bartholomeus, Veenweg 36 te Nootdorp.

Aanmelden kan tot uiterlijk 19 oktober met het aanmeldformulier.

Neem voor vragen contact op met Silvia de Haan via e-mail s.d.Haan@bisdomrotterdam.nl of via telefoonnummer 010 - 2815174.