woensdag 11/11/2020

Lezing ‘De schatkamer van het Woord van God in de viering van de eucharistie’

Op woensdagmiddag 11 november verzorgt dr. Rob Kurvers, priester van het bisdom Rotterdam, een inleiding over ‘De schatkamer van het Woord van God in de viering van de eucharistie’. Hiervoor zijn uitgenodigd pastorale beroepskrachten en (kader)vrijwilligers.

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus wordt deze pastoraal-inhoudelijke bijeenkomst gehouden in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal (vanaf 14.00 uur). In de kerk kan voldoende afstand worden gehouden. Voor degenen die aanwezig zijn in de kathedraal is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Daarnaast kunt u ook vanuit huis deelnemen aan de inleiding via een livestream.

Vriendelijk verzoek u vóór 1 november aan te melden voor deze inleiding via Annemieke de Jong (a.d.jong@bisdomrotterdam.nl). Meld u zich ook aan als u de bijeenkomst online wil volgen, zodat we u de code van de livestream kunnen sturen.

Het diocesane Jaar van het Woord van God duurt nog tot Kerstmis, wanneer we het hoogfeest vieren van het Woord dat is vleesgeworden.