donderdag 31/01/2019

Marriage Course

De Marriage Course is voor alle aanstaande echtparen die willen werken aan een sterke en blijvende relatie. Tijdens de cursus ga je, in een ontspannen sfeer, met zijn twee├źn in gesprek over wat echt belangrijk is voor je relatie, en je verwachtingen voor de toekomst. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend - en met een flinke scheut humor.

Je kunt je als echtpaar aanmelden via de onderstaande link. Meld je zo vroeg mogelijk aan. Na aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie.

• Aanmelden voor de Marriage Course (link naar e-mail parochie)
  • De cursusdata zijn: 31 januari, 7, 21 en 28 februari, 14 en 21 maart, 4 en 11 april, telkens vanaf 18.45 uur inloop, 19.00 uur start diner, 22.00 uur einde

Locatie: Het Schoutenhuis
Julianastraat 4 te Alphen a/d Rijn
(Met uitzondering van de laatste avond over het huwelijkssacrament. Deze vindt plaats in een parochielocatie (locatie nog niet bekend), zonder diner, met glaasje/hapje.)