woensdag 09/10/2019

Meet & greet met Kerkbalansconsulenten

De meet & greet is een heel praktisch vervolg op de diocesane bijeenkomst geldwerving (2 september 2019). Op deze avond wordt een workshop gegeven over nalatenschappen. Verder wordt er gesproken over de laatste ontwikkelingen rond de praktische ondersteuning actie Kerkbalans en de werkwijze van de ‘Actie Kerkbalans Service’.

Parochies kunnen sinds enkele jaren bij de voorbereiding en de uitvoering van hun actie Kerkbalans gebruikmaken van de expertise van het bisdombureau en de Kerkbalansconsulenten. Om deze ondersteuning nog beter te kunnen verlenen, is besloten deze te gaan coördineren via het nieuwe diocesane servicecentrum, de ‘Actie Kerkbalans Service’. Coördinator van dit nieuwe servicecentrum is Kerkbalansconsulent Ad Sosef.

Locatie: Centrum Vronesteyn
Park Vronesteyn 14 in Voorburg

19.00 uur Inloop met koffie/thee
19.30 uur Welkom en opening door John Bakker (algemeen econoom)
19.35 uur Nalaten aan het netwerk van liefde: Aandacht voor nalatenschappen. Door Martijn Erkens (Kerkbalansconsulent)
20.30 Pauze met koffie/thee
20.45 uur Actie Kerkbalans Service. Ad Sosef (coördinator Actie Kerkbalans Service) vertelt over nieuwe ontwikkelingen rond de Kerkbalans ondersteuning in het bisdom aan parochies. Emy Jansons (webredacteur bisdom) helpt bij het maken van een eigen folder voor Kerkbalans en geeft deze avond een toelichting
21.30 uur Sluiting

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.