maandag 28/05/2018

Bijeenkomst voor pastorale beroepskrachten die werkzaam zijn in een migrantenparochie of migrantengemeenschap

Het bisdom Rotterdam kent een groot aantal parochies en gemeenschappen van migranten. Voor de pastorale beroepskrachten die in deze parochies en gemeenschappen werkzaam zijn, organiseert het bisdom een bijeenkomst op maandag 28 mei. Het doel van de bijeenkomst is onderlinge ontmoeting en uitwisseling. Van de zijde van het bisdom zal informatie worden gegeven over onder meer regelingen rondom privacy, financiën, pastorale beroepskrachten.

De pastorale beroepskrachten kunnen zich laten vergezellen door één of twee bestuursleden. U wordt verzocht om aanmelding via Annemieke de Jong a.d.jong@bisdomrotterdam.nl. Aanmelden kan ook met onderstaand formulier.

Maandag 28 mei
Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3, Rotterdam

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.