dinsdag 13/04/2021

Online bijeenkomst over nalaten aan de kerk

Aandacht geven aan nalatenschappen is het overwegen meer dan waard. Parochies ontvangen door de jaren heen regelmatig nalatenschappen en veel goede doelen geven met succes aandacht aan dit onderwerp.

De online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 13 april om 20.00-21.30 uur.

Op deze avond gaan we in gesprek over aandacht voor nalatenschappen in uw parochie. Dat doen we 1) aan de hand van recente inzichten in nalatenschappen en 2) met het materiaal dat voor parochies werd ontwikkeld in het bisdom Rotterdam.

“We hopen u te ontmoeten bij deze online bijeenkomst om samen te verkennen hoe parochies op een respectvolle en zorgvuldige manier aandacht kunnen geven aan nalatenschappen”, schrijft algemeen econoom John Bakker in de uitnodiging die mede namens de organisatoren Ad Sosef en Martijn Erkens werd verzonden aan parochies.

Aanmelden kan via economaat@bisdomrotterdam.nl. Doet u dat vóór 9 april. Geef s.v.p. ook uw adres door, zodat wij u voorafgaand aan de bijeenkomst het beschikbare informatiepakket kunnen toesturen. Een dag voor de bijeenkomst ontvangt u de link om deel te kunnen nemen.

En zie ook: