zondag 25/03/2018

Tour of Faith op Palmzondag is de Wereldjongerendag 2018

De viering van Wereldjongerendag op Palmzondag is een speciale editie van Tour of Faith. Paus Franciscus koos voor deze dag het thema 'Vrees niet Maria, want gij hebt genade gevonden bij God' (Lucas 1, 30).

Over de hele wereld komen ieder jaar tieners en jongeren samen om Palmzondag te vieren. Door de paus is deze dag uitgeroepen tot Wereldjongerendag. Ook jij bent uitgenodigd om dit in Leiden te vieren. Aanmelden en/of meer informatie via Facebook: jongerenpastoraat bisdom Rotterdam

25 maart 2018
H. Petruskerk
Lammenschansweg 40A, Leiden

12.00 uur Eucharistieviering
13.15 uur Lunch
14.00 uur Presentatie en informatie WJD-reis Panama
14.30 uur Inleiding door Mgr. Van den Hende
15.00 uur Workshopronde 1
15.45 uur Pauze
16.10 uur Workshopronde 2
17.00 uur Aanbidding met mogelijkheid tot ontvangen sacrament van boete en verzoening

De workshoprondes zijn: social media en gebed, Gregoriaans zingen, huispaaskaars maken, iconen schilderen, de rozenkrans, mgr. Van den Hende over het bidden van Jezus.

Tour of Faith

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand.