zondag 05/04/2020

Tour of Faith op Palmzondag is de Wereldjongerendag 2020

De viering van Wereldjongerendag op Palmzondag is een speciale editie van Tour of Faith. Mgr. Van den Hende nodigt alle jongeren uit om Palmzondag samen te komen vieren.

Over de hele wereld komen ieder jaar tieners en jongeren samen voor de viering van Palmzondag. Door de paus is deze dag uitgeroepen tot Wereldjongerendag. Ook jij bent uitgenodigd om dit te vieren. Aanmelden en/of meer informatie via Facebook: jongerenpastoraat bisdom Rotterdam

Het programma en de locatie worden later bekendgemaakt. We zijn deze keer te gast in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, Mathenesserlaan 305, Rotterdam.

11.00 uur Eucharistieviering samen met de Palmzondagviering van de parochie
12.15 uur Lunch en ontmoeting

Tour of Faith

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.