woensdag 29/03/2017
Deel dit item
Parochie en Social Media: bijeenkomst pastorale beroepskrachten vicariaat Den Haag

Op woensdag 29 maart komt het overleg van pastorale beroepskrachten, die werkzaam zijn in het parochiepastoraat in het vicariaat Den Haag, bijeen onder het motto: Parochie en Social Media. Aan de orde komen vragen als: Hoe bouw je je communicatie op vanuit een kernboodschap? Hoe zorg je dat zichtbaar bent op het worldwide web en op social media, als parochie, als pastorale beroepskracht? Hoe kun je social media inzetten voor de nieuwe evangelisatie?

Daphne van Roosendaal (medewerker ambtelijke communicatie van het bisdom) leidt het thema in. Aan de hand van haar praktijkervaring laat zij zien hoe je met een stappenplan kunt werken aan versterking van je communicatie via social media. Na de inleiding gaan de deelnemers aan de slag met een eigen stappenplan.

De bijeenkomst vindt plaats in de Benedictuszaal van de H. Benedictus en Bernadettekerk, Winston Churchilllaan 372, Rijswijk.

12.30-16.00 uur
Benedictuszaal van de H. Benedictus en Bernadettekerk
Winston Churchilllaan 372, Rijswijk

Pastorale beroepskrachten, die werkzaam zijn in het parochiepastoraat in het vicariaat Den Haag, kunnen zich inschrijven vóór 27 maart via a.d.jong@bisdomrotterdam.nl, of met onderstaande formulier.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.