zaterdag 25/03/2017
Deel dit item

Diocesane scratchdag nieuwe gezangen voor de Paastijd

Op zaterdag 25 maart a.s. is er van 9.30-15.00 in de Kerk van de HH. Benedictus en Bernadette, Winston Churchilllaan 372 te Rijswijk een scratch dag voor gemengde koren.

Er worden nieuwe gezangen voor de Paastijd ingestuurd, gecomponeerd door Jaco van Leeuwen, met medewerking van de Kathedrale HH. Laurentius en Elisabeth Cantorij onder leiding van Marc Schaap en organist Aart de Kort, de dag wordt afgesloten met een kort concert door de Kathedrale Cantorij.

De scratch dag wordt georganiseerd door de Diocesane Instelling St.-Gregorius van het bisdom Rotterdam.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelding via het formulier hieronder.

Na aanmelding ontvangt u digitaal alle partituren, zodat u een en ander vooraf kunt voorbereiden, alsmede het programma van de scratchdag.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.