donderdag 29/04/2021

Stappenplan evaluatie Kerkbalans

Tijdens deze online bijeenkomst op 29 april (20.00-21.30 uur) wordt een stappenplan gepresenteerd voor de evaluatie van de actie Kerkbalans in parochies. Een goede evaluatie nu is van belang voor de voorbereiding van de actie Kerkbalans 2022. Deelnemers kunnen na deze avond zelf aan de slag met dit stappenplan en desgewenst verbeterpunten voor de eigen parochie formuleren. Op deze avond komen ook de ervaringen aan bod van parochies met de actie Kerkbalans in coronatijd.

Meld u zich aan voor deze bijeenkomsten via economaat@bisdomrotterdam.nl. U ontvangt op de dag van de bijeenkomst de link om deel te nemen.

Dit is de eerste in een reeks van drie online bijeenkomsten die worden gehouden als Teams-vergaderingen. U kunt deelnemen aan één, twee, of alle drie de bijeenkomsten.

In zijn homilie bij de chrismamis op 31 maart riep bisschop Van den Hende op om ons eigen geloof en engagement levend te houden, opdat het ook anderen mag bewegen en bemoedigen om na coronatijd niet te zeggen “het is klaar”, maar juist “opnieuw met de Heer een stap te zetten in de goede richting.” In deze drie online bijeenkomsten worden de woorden van de bisschop vertaald naar de inzet voor de financiële basis onder onze parochies nu en in de toekomst.