zaterdag 20/01/2018

Diocesaan startmoment voor de actie Kerkbalans in Zoetermeer

Het diocesane startmoment voor de actie Kerkbalans vindt plaats op zaterdag 20 januari in de H. Nicolaasparochie in Zoetermeer, vanaf 12.00 uur.

Parochies en protestantse gemeenten worden sinds een aantal jaren gestimuleerd om een startmoment te houden. Het resultaat is goede en positieve aandacht voor Kerkbalans in de lokale media, in de week dat de brieven bij de parochianen worden bezorgd. Een laagdrempelig startmoment is een mooie manier om bekendheid te geven aan de start van de actie Kerkbalans. Bovendien is het een goede gelegenheid om vrijwilligers en parochianen te motiveren.

Parochies in het bisdom Rotterdam worden daarom van harte uitgenodigd om op 20 januari een eigen startmoment te houden.

Lees ook op deze website: Kerkbalans: ‘Zoetermeer kan niet zonder de kerken’