zaterdag 18/01/2020

Diocesaan startmoment voor de actie Kerkbalans 2020 in Schiedam

Het diocesane startmoment voor de actie Kerkbalans 2020 vindt plaats in Schiedam op zaterdag 18 januari in de Basiliek van de H. Liduina en Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans.

Parochies worden sinds een aantal jaren uitgenodigd om een startmoment te houden. Het resultaat is goede en positieve aandacht voor Kerkbalans in de lokale media, in de week dat de brieven bij de parochianen worden bezorgd. Een laagdrempelig startmoment is een mooie manier om bekendheid te geven aan de start van de actie Kerkbalans. Bovendien is het een goede gelegenheid om vrijwilligers en parochianen te motiveren.

Parochies in het bisdom Rotterdam worden daarom van harte uitgenodigd om op zaterdag 18 januari een eigen startmoment te houden.

Bekijk de video over het startmoment 2018 in Zoetermeer: