zondag 12/03/2017
Deel dit item

Op 12 maart vindt Tour of Faith plaats in de:

H. Antoniuskerk
Burg. De Raadtsingel 45, Dordrecht
15.00-18.30 uur

Alle jongeren (16-30) zijn uitgenodigd voor deze Tour of Faith in Dordrecht. Mgr. Van den Hende is celebrant in de eucharistieviering om 15.00 uur. Jongeren van de parochie en de zusters Stella Matutina verzorgen de muziek.

Na afloop van de heilige Mis verzorgt de bisschop een inleiding over de kruisweg. Hij vertelt daarbij over het ontstaan en legt uit hoe je je met de kruisweg kunt bezinnen in de Veertigdagentijd op weg naar Pasen. De middag wordt afgesloten met soep en broodjes.

• Aanmelden voor deze editie van Tour of Faith, in verband met de maaltijd, kan bij Fredi Hagedoorn of via Facebook.

Tour of Faith

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.