zondag 25/04/2021

Laatste zondag van de maand: Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant en hebt een geloofsgesprek na een korte catechese. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand.

In april valt de Tour of Faith op Roepingenzondag. Daarom is rector Broeders van Vronesteyn te gast en gaan we in gesprek over de boodschap van de paus voor Roepingenzondag.

We komen bij elkaar in de H. Liduinakerk in ROTTERDAM (Burg. le Fevre de Montignylaan 17). Bij deze locatie is het gratis parkeren op het kerkplein en je kunt de kerk ook gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 17.30 uur. We proberen een deel van het programma ook zo aan te bieden, dat je dit online kunt volgen.

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 25 april.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.