zondag 09/12/2018

Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand.

Let op: Vanwege de Advent start deze Tour of Faith om 14.00 uur.

Het thema op zondag 9 december is: De zaligsprekingen

14.00 uur Eucharistieviering. Hoofdcelebrant is Mgr. Van den Hende
15.00 uur Catechese. Aan de hand van de zaligsprekingen kijken we naar het sacrament van boete en verzoening (de biecht)
16.30 uur Aanbidding en gelegenheid tot het ontvangen van de sacrament van boete en verzoening
18.00 uur Maaltijd
19.00 uur Einde bijeenkomst

Plaats:
H. Antonius van Padua kerk
Fluwelen Burgwal 45, Den Haag

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.