zondag 09/02/2020

Tweede zondag van de maand: Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand.

Deze keer zijn we te gast in Dordrecht in de H. Antoniuskerk, Burgemeester de Raadtsingel 45. We gaan in gesprek over de donorcodicil en de Katholieke Kerk. Hoe denkt de Katholieke Kerk over orgaandonatie? Hoe denk jij over orgaandonatie? En hoe gaat orgaandonatie in de praktijk?

15.00 uur Eucharistieviering met Mgr. Van den Hende
16.00 uur Inleiding en gesprek over orgaandonatie
17.30 uur Maaltijd en ontmoeting

Geef je op via Facebook of via onderstaand formulier (i.v.m. het eten).

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.