Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 28/02/2021

Laatste zondag van de maand: Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand en begint om 15.00 uur.

In 2020 zijn de bijeenkomsten met de catechese van de bisschop gestreamd via YouTube. Vragen konden worden gesteld via de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat. In 2021 gaat de ToF online verder als online Teams bijeenkomst. Iedereen kan met zijn eigen favoriete mok koffie of thee inschakelen en deelnemen aan de catechese en online ontmoeting op zondag 28 februari vanaf 15.00 uur.

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 28 februari.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven