Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 30/06/2019

Speciale editie Tour of Faith: Tuinfeest

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd.

Op zondag 30 juni is er in Schiedam een bijzondere editie van de Tour of Faith (ToF). Het is de laatste Tour of Faith van het seizoen. Daarom wordt het programma uitgebreid met een BBQ. De bisschop nodigt alle deelnemers aan jongerenactiviteiten van het afgelopen jaar uit: ToF, WJD Panama, WJD@Home, jongeren die leiding zijn bij de zomerkampen van het bisdom, jongeren van de RKJ’s in het bisdom.

Mgr. Van den Hende zal in de catechese spreken over roeping. Daarnaast is er een bijzonder moment voorzien tijdens deze Tour of Faith met een speciaal uitgenodigde gastspreker. De Tour of Faith begint, zoals gebruikelijk is, met de eucharistieviering.

Programma

15.00 uur Eucharistieviering met Mgr. Van den Hende als hoofdcelebrant
Locatie: Basiliek van de H. Liduina en Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans, Singel 106 te Schiedam
16.00 uur Catechese en gesprek over roeping. Speciaal moment met de gastspreker
Locatie: Gebouw de Wilgenburg (achter de basiliek, Land van Ris 6)
17.30 uur BBQ

Alle jongeren (16-30 jaar) die samen de zomer op deze manier in willen luiden zijn van harte welkom. Vanwege de organisatie (de BBQ) wordt gevraagd om even tijdig aan te melden via het evenement op Facebook, of via email Desiree Bühler d.buhler@bisdomrotterdam.nl

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven