Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 28/06/2020

Speciale editie Tour of Faith: Tuinfeest

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd.

Op zondag 28 juni is er een bijzondere editie van de Tour of Faith (ToF). Het is de laatste Tour of Faith van het seizoen. Daarom wordt het programma uitgebreid met een BBQ. De bisschop nodigt alle deelnemers aan jongerenactiviteiten van het afgelopen jaar uit: ToF, WJD Panama, WJD@Home, jongeren die leiding zijn bij de zomerkampen van het bisdom, jongeren van de RKJ’s in het bisdom.

We komen samen voor de eucharistieviering, de catechese en geloofsgesprek. De BBQ daarna vindt plaats op Centrum Vronesteyn, Park Vronesetyn 14, Voorburg.

Alle jongeren (16-30 jaar) die samen de zomer op deze manier in willen luiden zijn van harte welkom. Vanwege de organisatie (de BBQ) wordt gevraagd om even tijdig aan te melden via onderstaand formulier, of de Facebook-pagina Jongerenpastoraat.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven