Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 12/05/2019

Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Het thema op deze zondag 12 mei is “Maria, moeder van Jezus - moeder van de Kerk”. In de maand mei is in de Kerk altijd extra aandacht voor Maria. In deze Tour of Faith staat de bisschop stil bij de teksten in het Nieuwe Testament die over Maria gaan. Ook worden de verschillende feestdagen van Maria in het kerkelijk jaar op een rijtje gezet. Stel je vragen en ga in gesprek met de bisschop en elkaar.

Zondag 12 mei
Wateringen, St. Joseph kerk
Dr. Schaepmanstraat 12

15.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het jongerenkoor Corbulo
16.00 uur Catechese door bisschop Van den Hende: “Maria, moeder van Jezus - moeder van de Kerk”
17.30 - 18.30 uur Maaltijd en ontmoeting.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven