zondag 11/11/2018

Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Het thema op zondag 11 november is: De roeping tot heiligheid in de hedendaagse wereld (naar het voorbeeld van Sint Martinus en de apostolische exhortatie van paus Franciscus).

15.00 uur Eucharistieviering. Hoofdcelebrant is Mgr Van den Hende
Aansluitend catechese over roeping tot heiligheid door de bisschop en bespreken van het thema in groepjes.
17.30 uur Maaltijd
18.30 uur Einde bijeenkomst

Plaats:
H. Antoniuskerk
Burgemeester De Raadtsingel 45
3311 JG Dordrecht

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.