zondag 10/11/2019

Tweede zondag van de maand: Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Deze Tour of Faith op zondag 10 november vindt vanwege de maand november als de maand van Allerzielen plaats op de R.K. Begraafplaats St. Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 te Rotterdam.

In de week ervoor viert de katholiek kerk op 1 november Allerheiligen en op 2 november Allerzielen. We gedenken onze overledenen met Allerzielen en plaatsen ze in het licht van alle heiligen die ons zijn voorgegaan in de dood.

15.00 uur H. Mis in de kapel Heilige Maria der Engelen op de begraafplaats
16.00 uur Rondleiding over de begraafplaats langs bijzondere graven en plaatsen op de begraafplaats. Aansluitend inleiding door de bisschop over Allerheiligen en Allerzielen.
17.30 - 18.30 uur Maaltijd met ontmoeting

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.