zondag 29/11/2020

Laatste zondag van de maand: Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand. Het programma begint om 14.00 uur.

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 29 november. Dit is de eerste zondag van de Advent.

Het thema van deze Tour of Faith is: Vergeving en Barmhartigheid in het licht van het Woord van God. Hierover gaat de catechese van de bisschop.

Je bent te gast bij de Blauwe zusters in Den Haag, in de kerk van H. Antonius van Padua, Fluwelen Burgwal 45. Bij deze bijeenkomst is er ook aanbidding en gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening.

Programma:
14.00 uur eucharistieviering
15.00 uur koffie/thee me iets lekkers
15.30 uur catechese door bisschop Van den Hende in de kerk, met eventuele vragen uit de kerk en jongeren die meedoen via de livestream
16.30 uur aanbidding en sacrament van boete en verzoening
17.30 uur afsluiting

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl.
Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.