zondag 24/10/2021

Laatste zondag van de maand: Tour of Faith

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 24 oktober.

Dit seizoen gaan de bijeenkomsten van Tour of Faith over de sacramenten, vanwege het Jaar van de Sacramenten. Op 24 oktober spreken we over de oorsprong van de sacramenten in de Kerk en de doop als de deur van de sacramenten.

15.00 uur eucharistieviering met bisschop Van den Hende als hoofdcelebrant
16.00 uur koffie/thee
16.30 uur catechese door de bisschop en geloofsgesprek
17.45 uur sobere maaltijd
18.30 uur afsluiting

Tijdens deze Tour of Faith wordt ook meer informatie gegeven over de WJD@Home 2022 op Ameland.

HH. Franciscus en Clarakerk, Raamstraat 78 in Delft

Geef je op (vanwege de maaltijd) bij Desiree B├╝hler via d.buhler@bisdomrotterdam.nl.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl