zondag 25/09/2022

Laatste zondag van de maand: Tour of Faith

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Locatie Bisdom Rotterdam, Koningin Emmaplein 3 Rotterdam

15.00 uur Eucharistieviering
16.30 uur Catechese thema Sociale leer van de Kerk (DOCAT)
17.30-18.30 uur Gezamenlijke maaltijd

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 25 september.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl