Bisdom Rotterdam Activiteiten

zaterdag 19/05/2018

Vuurdoop: vormelingendag

De Vuurdoop is elk jaar een fantastisch evenement voor vormelingen. Het is een dag vol spanning, spektakel en actie voor jongeren die dit jaar gevormd worden of gevormd zijn. Een feestelijke dag: om elkaar te ontmoeten, om alle feestelijkheden rond het vormsel te besluiten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn. De Vuurdoop is echt iets voor jou! Je kunt de toren van de kathedraal beklimmen of het spook van de kathedraal ontmoeten en er is theater. Ook ga je in gesprek met geïnspireerde mensen en organisaties.

De Vuurdoop 2018 vindt plaats op 19 mei
HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal
Mathenesserlaan 305, Rotterdam
09.00-13.00 uur

Aanmelden kan als vormselgroep vóór 20 april via een e-mail en het onderstaande formulier. Vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam met voorletters
  • Aantal vormelingen en begeleiders (1 begeleider per 5 deelnemers)
  • Contactadres: straat, postcode en plaats

Deelname: € 3,- per persoon.

Collagewedstrijd

Om dit jaar in aanmerking te komen voor de Vuurdooptrofee is een fotowedstrijd uitgeschreven. Vormselgroepen kunnen een fotocollage maken rond het thema ‘Heb jij de Spirit?!’ Iedere jongere uit de groep kan een foto maken. We hebben enkele wedstrijdregels en tips voor het maken van de collage verzameld. Stuur de fotocollage vóór 20 april 2018 naar m.meeussen@bisdomrotterdam.nl o.v.v. ‘Vuurdoop fotowedstrijd’ om de Vuurdooptrofee te winnen! Het is ook mogelijk om een collage te maken op papier (formaat A3). Uiteraard is het zaak het eigen geloof zo goed mogelijk te verbeelden. Een echte opdracht voor jongeren die het H. Vormsel hebben ontvangen of gaan ontvangen: getuigen van je geloof.

Meer weten? Kijk dan ook op de pagina met achtergondinformatie over de Vuurdoop.

Download hier ook:

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven