Bisdom Rotterdam Activiteiten

vrijdag 20/12/2019

Inspiratieavond voor jongeren: ‘Wat is jouw geloofsverhaal?’

Heb jij voor jezelf een antwoord op deze vraag: ‘Waarom geloof ik in God?’ Wanneer je wilt groeien in geloof, is het interessant om jouw authentieke geloofsverhaal een keer uit te werken. Wat waren belangrijke momenten voor je geloof? En wat zegt dat over je geloven nu?

Bij de inspiratieavond voor jongeren ‘Wat is jouw geloofsverhaal?’ ga je in een ontspannen sfeer aan de slag met je eigen verhaal. Met elkaar kijken we naar interessante voorbeelden. Je krijgt enkele vragen die je op weg helpen en gaat direct aan de slag om jouw authentieke geloofsverhaal uit te werken. Dat doe je met behulp van een handige tool, waarmee je eenvoudig structuur aanbrengt in je vertelling. Voor wie wil, mag zijn of haar eerste versie in de groep delen. Zo inspireren we elkaar.

Íédereen heeft een verhaal dat de moeite waard is. Of je geloofsleven nu heel groots is, of heel bescheiden. Je leert er voor jezelf veel van om het eens uit te werken, het helpt je om steviger in je geloofsschoenen te staan, én om vrijuit te durven spreken over jouw geloof in God. Met jouw geloofsverhaal kun je ook de harten van anderen raken.

Deze avond wil je dus niet missen. Op vrijdag 20 december is de avond bij de blauwe zusters in Den Haag (Fluwelen Burgwal 45). We starten om 18:30 uur met samen pizza eten. Daarna gaan we aan de slag onder leiding van bedrijfsjournalist Emy Jansons.

Meld je aandoor een e-mail te sturen naar e.jansons@bisdomrotterdam.nl. De inspiratieavonden zijn onderdeel van ‘inspiratie, jongeren en Kerk’ van het bisdom Rotterdam. We verwelkomen je graag!

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven