zondag 18/11/2018

Werelddag van de Armen

De Werelddag van de Armen (18 november 2018) wil een teken zijn van de bereidheid om te delen met mensen in nood. In een brief aan onder meer parochiebesturen, PCI-besturen en werkgroepen diaconie heeft Mgr. Van den Hende uitgenodigd om samen met het bisdom aan te sluiten bij dit initiatief van paus Franciscus.

Aansluiten bij de Werelddag van de Armen kan met nieuwe of bestaande activiteiten. November is in parochies een populaire maand voor het houden van een diaconale zondag. Dat betreft zowel de zondag rond Sint Maarten (11 november) als de Werelddag van de Armen (18 november) en het feest van Christus Koning (25 november).

Parochies, PCI’en en werkgroepen diaconie die meedoen met de Werelddag van de Armen kunnen hun activiteit vóór 1 november doorgeven via e-mail j.maasen@bisdomrotterdam.nl. Het bisdom zal het overzicht van activiteiten gebruiken om verdere bekendheid te geven aan de Werelddag van de Armen in het bisdom Rotterdam.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.