Bisdom Rotterdam Activiteiten

vrijdag 27/01/2023

WJD@Home op Ameland

De WJD@Home worden gehouden op Ameland voor jongeren van 15-30 jaar. De vorige keer dat de WJD@Home op Ameland werden gehouden was in 2022. Er waren toen meer dan 100 deelnemers.

Nu zijn de WJD@Home van vrijdagmiddag 27 januari t/m zondag 29 januari 2023.

Aanmelden kan via het formulier op Jong Katholiek tot 16 januari 2023 en via www.wjd.nl/wjdhome. Leeftijd: jongeren van 15 tot en met 30 jaar. Kosten: € 85 per persoon. Kijk voor meer informatie over de WJD in Lissabon ook op www.wjd.nl

De WJD@Home zijn de perfecte opstap naar de WJD in 2023 in Portugal, omdat je er nieuwe vrienden kunt maken en oude bekenden weer ziet. Er is een catechese van de bisschoppen, er zijn eucharistievieringen, een avond van barmhartigheid en het programma heeft allerlei inhoudelijke en creatieve workshops.

De WJD@Home 2023 worden georganiseerd onder de vlag van Jong Katholiek. De organisatie hoopt dat opnieuw veel jongeren zich zullen aanmelden voor het weekend op Ameland. De vorige keer was er groot enthousiasme onder de jongeren die deelnamen en bij iedereen die meehielp, de organisatie en bij de bisschoppen.

De WJD@Home op Ameland

De WJD@Home werden in 2019 voor het eerst op Ameland gehouden. Ook in 2022 werd de WJD@Home op Ameland gehouden. Bekijk de video:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven