Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 22/07/2018

Ga mee op Jongerenkamp!

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Jongerenkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 15 – 17 jaar uit het hele bisdom. Het kamp vindt plaats in Uden van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli 2018. Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof!

Locatie & programma

Het kamp vindt plaats in een scoutinggebouw met groot veld en bos in de buurt. Er is sport en spel, fietstocht naar de stad en een dagje zwemmen. Er zijn ook rustige momenten, voor ontmoeting en bijvoorbeeld samen muziek maken of om even niets doen. Aan het einde van de week sluiten we af met een dageraadsviering. Die viering zetten we zelf in elkaar. Daarin komen alle mooie momenten van het kamp terug. Zoals de naam al zegt, vieren we dit als de zon opkomt. Een heel bijzondere sfeer geeft dat!

Jaarthema: Zegt ’t voort!

We delen het katholieke geloof. Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Zegt ’t voort!’ over de roeping van Paulus. Hij was eerst een tegenstander van Jezus, maar na een ontmoeting met Hem bekeerde Hij zich. Zijn brieven zijn bewaard gebleven in de Bijbel.

Praktisch

Deelname aan het Jongerenkamp kost € 140,- per jongere. De prijs voor het kamp dekt alle kosten: verblijf, maaltijden, activiteiten. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen fiets meenemen naar het kamp.

Opgave kan vóór 20 juni 2018 door het inschrijfformulier bij de folder in te vullen of via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is compleet met het invullen van het toegestuurde gezondheidsformulier. Een maand voor het kamp ontvangen deelnemers een bevestiging met acceptgirokaart. Via de teamleiders van het betreffende kamp worden deelnemers en ouders geïnformeerd over de praktische zaken van het kamp.

Neem voor uw eventuele vragen contact op met de pastorale dienstverlening door een e-mail te sturen naar pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl.

Zomerkampen

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. In 2018 vinden ze plaats van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli.

  • kinderkamp: 8-11 jaar
  • tienerkamp: 12-14 jaar
  • jongerenkamp: 15-17 jaar

Zie de speciale pagina op deze website voor meer informatie over de Zomerkampen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven