Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 22/07/2018

Ga mee op Kinderkamp!

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Kinderkamp is bedoeld voor jongens en meisjes van 8 – 11 jaar uit het hele bisdom. Het kamp vindt plaats in Amerongen van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli 2018. Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof!

Locatie & Programma

We verblijven in een groot scoutinggebouw met een speelveld eromheen. Er is veel afwisseling in activiteiten, zowel binnen als buiten. Er zijn actieve spellen, we knutselen, spelen toneel en maken muziek.

Spannende competitie

Tijdens het kamp hoor je ieder bij een eigen groepje. Er is een spannende competitie tussen de groepjes. Iedere dag bereidt een groep de dagsluiting voor met een toneelstukje over het themaverhaal.

Jaarthema: Zegt ’t voort!

We delen het katholieke geloof. Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Zegt ’t voort!’ over de roeping van Paulus. Hij was eerst een tegenstander van Jezus, maar na een ontmoeting met Hem bekeerde Hij zich. Zijn brieven zijn bewaard gebleven in de Bijbel.

Praktisch

Deelname aan het Kinderkamp kost € 120,- per kind. De prijs voor het kamp dekt alle kosten: verblijf, maaltijden, activiteiten.

Opgave kan vóór 20 juni 2018 door het inschrijfformulier bij de folder in te vullen of via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is compleet met het invullen van het toegestuurde gezondheidsformulier. Een maand voor het kamp ontvangen deelnemers een bevestiging met acceptgirokaart. Via de teamleiders van het betreffende kamp worden deelnemers en ouders geïnformeerd over de praktische zaken van het kamp.

Download binnenkort de folder voor meer informatie. Of neem met uw vragen contact op met de pastorale dienstverlening door een e-mail te sturen naar pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl. 

Zomerkampen
Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. In 2018 vinden ze plaats van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli.

  • kinderkamp: 8-11 jaar
  • tienerkamp: 12-14 jaar
  • jongerenkamp: 15-17 jaar

Zie de speciale pagina op deze website voor meer informatie over de Zomerkampen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven