Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 22/07/2018

Ga mee op Tienerkamp!

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. Het Tienerkamp is bedoeld voor jongens en meiden van 12 – 14 jaar uit het hele bisdom. Het kamp vindt plaats in Vinkeveen van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli 2018. Ga mee en beleef een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof!

Locatie & programma

We verblijven in een scoutinggebouw in de buurt van bos en strand. We fietsen, zwemmen en doen aan sport en spel. Er is veel afwisseling in het programma met ook rustige momenten om met elkaar te relaxen, iets voor te bereiden of muziek te maken. Ieder jaar organiseren wij een bijzonder uitstapje. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een high tea voor ouderen of doen spelletjes met mensen met een beperking. Tijdens de activiteiten hebben we veel lol. Je ontdekt hoe leuk het is iets goeds te doen voor een ander.

Jaarthema: Zegt ’t voort!

We delen het katholieke geloof. Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Zegt ’t voort!’ over de roeping van Paulus. Hij was eerst een tegenstander van Jezus, maar na een ontmoeting met Hem bekeerde Hij zich. Zijn brieven zijn bewaard gebleven in de Bijbel.

Praktisch

Deelname aan het Tienerkamp kost € 130,- per tiener. De prijs voor het kamp dekt alle kosten: verblijf, maaltijden, activiteiten. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen fiets meenemen naar het kamp.

Opgave kan vóór 20 juni 2018 door het inschrijfformulier bij de folder in te vullen of via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving is compleet met het invullen van het toegestuurde gezondheidsformulier. Een maand voor het kamp ontvangen deelnemers een bevestiging met acceptgirokaart. Via de teamleiders van het betreffende kamp worden deelnemers en ouders geïnformeerd over de praktische zaken van het kamp.

Neem voor uw eventuele vragen contact op met de pastorale dienstverlening door een e-mail te sturen naar pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl.

Zomerkampen

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks drie zomerkampen, elk voor een eigen leeftijdscategorie. In 2018 vinden ze plaats van zondag 22 tot en met zaterdag 28 juli.

  • kinderkamp: 8-11 jaar
  • tienerkamp: 12-14 jaar
  • jongerenkamp: 15-17 jaar

Zie de speciale pagina op deze website voor meer informatie over de Zomerkampen.


Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven