Jaar van de Roepingen

zaterdag 30/11/2019

Themadag voor gebedsleiders over roepingen

Zaterdag 30 november organiseert de Pastorale Dienstverlening van het bisdom Rotterdam een themadag voor gebedsleiders. Vanwege het Jaar van de Roepingen staat de dag in het teken van roepingen. De dag vindt plaats in de Adelbertkerk in Delft.

In de brief van 8 januari 2019, aan het begin van het Jaar van de Roepingen, stelt Mgr. Van den Hende aan de gelovigen van het bisdom, en zo ook aan de gebedsleiders, een aantal vragen. Een van die vragen gaat over onze geloofsbeleving. In een andere vraag worden we uitgenodigd om te getuigen: durven wij aan anderen te laten zien, dat het de moeite waard is om te geloven en ons in de Kerk door de Heer te laten voeden.

Tijdens de themadag gaan gebedsleiders met elkaar in gesprek over deze vragen. Naast reflectie biedt deze ochtend zoals gewoonlijk gelegenheid om andere gebedsleiders te ontmoeten, werkervaringen in de parochie uit te wisselen en nieuwe inspiratie op te doen.

De ochtend wordt geleid door Janneke Stam. Zij is sinds maart 2017 als pastoraal werker verbonden aan de parochie Pax Christi in het werkgebied Oudewater, Woerden, Meije Zegveld en Kamerik.

Opgeven kan hieronder of door een e-mail te sturen naar pastoraledienstverlening@bisdomrotterdam.nl.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.