Jaar van Gebed
zaterdag 17/03/2018

Bijeenkomst voor leden van pastoraatgroepen

Vanwege het Jaar van Gebed is het thema van de jaarlijkse bijeenkomst van pastoraatgroepen: 'Laat ons bidden'. Leden (en aspirant-leden) van pastoraatgroepen zijn van harte uitgenodigd, evenals pastorale beroepskrachten die leiding geven aan pastoraatgroepen.

Mgr. Van den Hende nodigt uit om samen een Jaar van Gebed te houden, met de bedoeling om als netwerk van liefde te werken aan onze verbondenheid met de levende Heer. Voor veel pastoraatgroepen maken bezinning en gebed een vast onderdeel uit van hun inzet voor het parochiële leven. Welke betekenis heeft bidden voor de inzet en de werkzaamheden van pastoraatgroepen? Op welke manier verrijkt het gebedsleven ons geloof? Hoe zorgen we voor een vitaal gebedsleven voor onszelf en binnen de parochie? Zijn er mogelijkheden om het gebedsleven te vitaliseren?

Pastoraal werker mevrouw Lizzy Beenhakker-Mol is pastoraal werker in de parochie ‘De Heilige Familie’ op de Zuid-Hollandse Eilanden. Zij verzorgt de inleiding, waarin zij een voorzet geeft voor de groepsgesprekken over het thema en het uitwisselen van ervaringen. Om 12.30 uur is er een gebedsviering. Daarna wordt afgesloten met een eenvoudige lunch.

Zaterdag 17 maart
10.00-13.30 uur
Adelbertkerk
Minervaweg 7 te Delft

Kosten  en aanmelding

Van deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 10,00 p.p. Hiervoor wordt een rekening gestuurd naar uw parochiebestuur. Aanmelden kan, graag vóór 12 maart, met onderstaand formulier, of telefonisch: 010-2815184.

Geef bij uw aanmelding per persoon aan: naam en adres, e-mail, en namens welke parochie u deelneemt.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.