Jaar van Gebed

woensdag 10/10/2018

PCI-werk: een gebed zonder end?
Over diaconie en caritas in het Jaar van Gebed

De Diocesane Caritas Instelling (DCI) organiseert dit jaar één diocesane bijeenkomst voor PCI-bestuurders. Mgr. Van den Hende houdt een inleiding over diaconie en caritas in het Jaar van Gebed. Daarna volgen twee korte getuigenissen over de rol van gebed voor hun diaconale werk door zuster Maria Nadiya (Blauwe Zusters, Den Haag) en zuster Petra (Sisters of Charity, Rotterdam).

De bijeenkomst heeft als thema ‘PCI-werk: een gebed zonder end? Over diaconie en caritas in het Jaar van Gebed.

De bijeenkomst vindt plaats op 10 oktober 2018 van 19.30 tot 22.00 uur in de Elisabethzaal van de kathedraal in Rotterdam. De ingang is aan de Robert Fruinstraat 36.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.