zondag 13/10/2019

Tour of Faith voor jongeren

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Op 13 oktober is de Tour of Faith in de H. Paschalis Baylon kerk, Wassenaarsweg 53 te Den Haag. Mgr. Van den Hende is hoofdcelebrant in de eucharistieviering om 15.00 uur. Daarna is er om 16.00 uur een catechese en geloofsgesprek. Het onderwerp van de catechese wordt nog bekendgemaakt. De Tour of Faith sluit af met een gezamenlijke maaltijd om 17.30 uur.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.