Bisdomrotterdam.nl/jong

zondag 26/11/2023

Kom ook naar de Tour of Faith

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt in principe plaats op de laatste zondag van de maand, maar soms op een andere zondag.

Je bent van harte welkom op de Tour of Faith op zondag 26 november. Deze vindt plaats in en bij de Caeciliakerk in Rotterdam (Zocherstraat 90). We beginnen om 15.00 uur met de eucharistieviering en ronden af om 19.00 uur.

Omdat op deze dag wereldwijd de Wereldjongerendag in de bisdommen wordt gevierd, word deze Tour of Faith gehouden als WJD-re√ľnie. Ook als je afgelopen zomer niet zelf bij de WJD in Lissabon was, ben je van harte welkom. We houden rekening met je in het programma.

Op zondag 26 november komt het Geloofsgesprek op tv vanuit het bisdom Rotterdam. Broer en zus Kjeld en Svinthe Duwel zijn daarin te gast. Ze gaan met Leo Fijen in gesprek over hun ervaringen tijdens de Wereldjongerendagen in Lissabon. Het Geloofsgesprek op 26 november wordt uitgezonden om 09.45 uur en is te bekijken via uitzending gemist.

Svinthe en Kjeld Duwel vertellen in het Geloofsgesprek over de WJD in Lissabon. (Foto: Bisdom Rotterdam)

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven