Bij de nieuwsberichten en op deze pagina vindt u de in memoria van priesters en diakens van het bisdom Rotterdam. Deze worden ook opgenomen in de Analecta van het bisdom Rotterdam. Zie daarvoor op deze website 'Documenten/Downloads' in het menu.

 • Herman Hubert Maria (Ronald) Thijssen c.p. overleden

  Door: Bisdom Rotterdam woensdag 15 maart 2023

  Op zaterdag 11 maart is te Stolwijk overleden de zeereerwaarde pater Herman Hubert Maria (Ronald) Thijssen, Passionist. Pater Thijssen c.p. werd geboren op 28 maart 1935 te Beesel, geprofest op 7 september 1955 en priester gewijd op 16 april 1961. Pater Thijssen c.p. was verbonden met de pastoraal van het bisdom Rotterdam.

 • Pater Ton Peters o.f.m. en pater Herman Bergsma c.s.s.r. overleden

  Door: Bisdom Rotterdam woensdag 01 maart 2023

  Pater Ton Peters o.f.m. en pater Herman Bergsma c.s.s.r. waren verbonden met de pastoraal van het bisdom Rotterdam.

 • Wilhelmus (Wim) Johannes Maria van Paassen s.c.j. overleden

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 28 februari 2023

  Op maandag 27 februari is in Huize Rosa te Nijmegen op 90-jarige leeftijd overleden de hoogeerwaarde pater dr. Wilhelmus (Wim) Johannes Maria van Paassen s.c.j., Priester van het Heilig Hart van Jezus, oud vicaris-generaal van het bisdom Rotterdam, Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, geboren op 29 november 1932 te Kwintsheul, geprofest op 8 september 1954 te Asten en priester gewijd op 16 juli 1961 te Nijmegen.

 • Gijsberthus (Berry) Thomas Johannes Lansbergen overleden

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 21 februari 2023

  Zaterdagochtend 18 februari is, gesterkt door het H. Sacrament der Zieken, overleden de weleerwaarde heer Gijsberthus (Berry) Thomas Johannes Lansbergen, priester van het bisdom Rotterdam, geboren op 16 juli 1949 te Schiedam en priester gewijd op 12 december 1998.

 • Paulus Martinus Vismans overleden

  Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 17 februari 2023

  Op donderdagmiddag 16 februari is gesterkt door het H. Sacrament der Zieken, overleden de hoogeerwaarde heer Paulus Martinus Vismans, priester van het bisdom Rotterdam, Erekapelaan van Zijne Heiligheid de Paus, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, Drager van de Aleida-penning van de stad Schiedam, geboren op 18 september 1934 te Rotterdam en priester gewijd op 20 mei 1967.

Lees meer
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven