Bij de nieuwsberichten en op deze pagina vindt u de in memoria van priesters en diakens van het bisdom Rotterdam. Deze worden ook opgenomen in de Analecta van het bisdom Rotterdam. Zie daarvoor op deze website 'Documenten/Downloads' in het menu.

 • Pater Ben Stoffels SJ overleden

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 23 januari 2024

  In Nijmegen overleed op 21 januari pater Ben Stoffels, op de leeftijd van bijna 87 jaar. Hij werd geboren op 16 februari 1937 nabij Breda (Ginneken en Bavel). Sinds 1956 maakte hij als religieus deel uit van de orde van de Jezuïeten, sinds 1968 als priester. Pater Stoffels was verbonden met de pastoraal in het bisdom Rotterdam.

 • Leonardus Gerardus Josephus (Matthias) Terstappen c.p. overleden

  Door: Bisdom Rotterdam donderdag 18 januari 2024

  Op zaterdag 13 januari is na een kort ziekbed, gesterkt door het sacrament der zieken, overleden, de eerwaarde pater Leonardus Gerardus Josephus (Matthias) Terstappen, Passionist.

 • Louis Alfons Marie Banning overleden

  Door: Bisdom Rotterdam maandag 04 december 2023

  Op woensdagavond 29 november is, voorzien van het Sacrament der Zieken, op 86-jarige leeftijd in Voorhout overleden de hoogeerwaarde heer Louis Alfons Marie Banning priester van het bisdom Rotterdam, oblaat van de Sint Willibrordabdij, erekapelaan van Lourdes, geboren op 29 oktober 1937 te Weerselo en priester gewijd op 8 juni 1963.

 • Leopoldus Petrus (Leo) Peeters overleden

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 03 oktober 2023

  Op zondag 1 oktober is in Alphen aan den Rijn overleden de zeereerwaarde heer Leopoldus Petrus (Leo) Peeters, geboren op 20 augustus 1939 te Kwadendamme en priester gewijd op 9 juni 1968.

 • Diederik Albert Chretien Antoine (Dirk) Gudde overleden

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 22 augustus 2023

  Op woensdag 16 augustus is overleden de heer Diederik Albert Chretien Antoine (Dirk) Gudde, geboren op 12 januari 1967 te Haarlem. Hij was verbonden met de pastoraal van het bisdom Rotterdam.

Lees meer
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven