Bij de nieuwsberichten en op deze pagina vindt u de in memoria van priesters en diakens van het Bisdom Rotterdam. Deze worden ook opgenomen in de Analecta van het Bisdom Rotterdam. Zie daarvoor op deze website 'Documenten/Downloads' in het menu.

• Pater Beekman o.f.m. en pater Kortstee o.f.m. overleden

Door: Bisdom Rotterdam woensdag 31 maart 2021

Pater Beekman en pater Kortstee waren verbonden met de pastoraal van het bisdom Rotterdam.

• Robert Paul RenĂ© van Nerum overleden

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 26 februari 2021

Woensdagnacht 24 februari is voorzien van het H. Sacrament der Zieken, overleden de zeereerwaarde heer, Robert Paul René van Nerum, priester van het bisdom Rotterdam, geboren op 26 januari 1937 te Brussel en priester gewijd op 12 november 1983.

• Johannes Bernardus Paulus Maria (Paul) Gabriel overleden

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 19 februari 2021

Op maandag 15 februari 2021 is overleden, de weledele heer Johannes Bernardus Paulus Maria (Paul) Gabriel, oud pastoraal werker/catecheet in het bisdom Rotterdam. Paul Gabriel werd geboren op 25 april 1945 te Loenen.

• Pater Edward Joannes Maria Clarenbeek overleden

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 12 februari 2021

Op zaterdag 6 februari 2021 is na een kortstondig ziekbed overleden, de zeereerwaarde pater Edward Joannes Maria Clarenbeek, priester van de Orde van de Augustijnen. Hij was verbonden met de pastoraal van het bisdom Rotterdam.

• Sebastianus (Bas) Hermanus Joseph van der Meer overleden

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 22 januari 2021

Op woensdag 20 januari 2021, gedachtenis van de H. Sebastianus, is op 99-jarige leeftijd, voorzien van het H. Sacrament der zieken, overleden de zeereerwaarde heer Sebastianus (Bas) Hermanus Joseph van der Meer, oudste priester van het bisdom Rotterdam, geboren op 1 september 1921 te Bodegraven en priester gewijd op 31 mei 1947.