Bij de nieuwsberichten en op deze pagina vindt u de in memoria van priesters en diakens van het Bisdom Rotterdam. Deze worden ook opgenomen in de Analecta van het Bisdom Rotterdam. Zie daarvoor op deze website 'Documenten/Downloads' in het menu.

• Bernardus Lambertus Gerhardus Antonius Kroese o.c.d. overleden

Door: Bisdom Rotterdam woensdag 25 november 2020

Op zondag 15 november 2020 is overleden, de zeereerwaarde pater Bernardus Lambertus Gerhardus Antonius (Alfons) Kroese, priester van de Ongeschoeide Karmelieten.

• Johannes Gerardus Maria Zuidgeest overleden

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 20 november 2020

Op donderdagmorgen 19 november 2020 is onverwachts overleden, de hoogeerwaarde heer Johannes (Jan) Gerardus Maria Zuidgeest, priester van het bisdom Rotterdam, Erekapelaan van Zijne Heiligheid de Paus, Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, geboren op 27 mei 1933 te Naaldwijk en priester gewijd op 23 mei 1959.

• Hermanus Johannes Witteman overleden

Door: Bisdom Rotterdam woensdag 04 november 2020

Op 26 oktober is overleden, de heer Hermanus Johannes Witteman, pastoraal werker van het bisdom Rotterdam. Herman Witteman werd geboren op 13 december 1939 te Den Haag.

• Nicolaas Gerardus van Marrewijk overleden

Door: Bisdom Rotterdam maandag 02 november 2020

Op zaterdag 31 oktober 2020 is voorzien van het H. Sacrament der zieken, op 88-jarige leeftijd overleden, de eerwaarde heer Nicolaas Gerardus van Marrewijk (Niek), diaken van het bisdom Rotterdam, geboren op 17 mei 1932 te Honselersdijk en diaken gewijd op 10 juni 1995.

• Nicolaas Anthonius Maria Faaij overleden

Door: Bisdom Rotterdam maandag 14 september 2020

Op donderdag 10 september 2020 is op 80-jarige leeftijd overleden, de eerwaarde heer Nicolaas Anthonius Maria Faaij (Nico) diaken van het bisdom Rotterdam, ridder in de Orde van Oranje-Nassau, geboren op 19 november 1939 te Gouda en diaken gewijd op 6 december 1987.