Bij de nieuwsberichten en op deze pagina vindt u de in memoria van priesters en diakens van het Bisdom Rotterdam. Deze worden ook opgenomen in de Analecta van het Bisdom Rotterdam. Zie daarvoor op deze website 'Documenten/Downloads' in het menu.

 • Nicolaas Anthonius Maria Faaij overleden

  Door: Bisdom Rotterdam maandag 14 september 2020

  Op donderdag 10 september 2020 is op 80-jarige leeftijd overleden, de eerwaarde heer Nicolaas Anthonius Maria Faaij (Nico) diaken van het bisdom Rotterdam, ridder in de Orde van Oranje-Nassau, geboren op 19 november 1939 te Gouda en diaken gewijd op 6 december 1987.

 • Bartholomeus Mattheus Vergouwe overleden

  Door: Bisdom Rotterdam donderdag 03 september 2020

  Op zondag 30 augustus 2020 is op 93-jarige leeftijd overleden, de eerwaarde heer Bartholomeus Mattheus Vergouwe (Bart), diaken van het bisdom Rotterdam, geboren op 16 augustus 1927 te Rotterdam en diaken gewijd op 4 februari 1989.

 • Kardinaal Simonis overleden

  Door: Bisdom Rotterdam woensdag 02 september 2020

  Op 2 september is overleden Adrianus Johannes kardinaal Simonis, emeritus-aartsbisschop van Utrecht en oud-bisschop van het bisdom Rotterdam. Kardinaal Simonis is 88 jaar geworden.

 • Maria Joanna Anthonia Schoolenberg-Kolk (Rita) overleden

  Door: Bisdom Rotterdam maandag 06 juli 2020

  Op donderdag 2 juli 2020 is, na een kort ziekbed en voorzien van het H. Sacrament der Zieken, overleden, mevrouw drs. Maria Joanna Anthonia Schoolenberg-Kolk (Rita) pastoraal werker van het bisdom Rotterdam, geboren op 11 juli 1955 te Nieuwer-Amstel.

 • Theodorus Adam Henricus de Jong o.f.m.conv. overleden

  Door: Bisdom Rotterdam maandag 06 juli 2020

  Op donderdag 2 juli 2020 is op de leeftijd van 87 jaar plotseling in zijn woning in Den Haag gestorven pater drs. Theodorus Adam Henricus de Jong o.f.m.conv. Benoemd door de bisschop van Rotterdam, was pater Tommaso de Jong sinds 1991 als priester verbonden aan de Missione Cattolica Italiana in Nederland, gevestigd in Den Haag.

Lees meer
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven