zondag 23/06/2019

Bestuursacademie Rotterdam (BAR) voor jonge bestuurders in de Kerk

Voor jongeren in de Kerk biedt de Bestuursacademie Rotterdam (BAR) een programma met drie soorten activiteiten: netwerkbijeenkomsten, colleges, projecten.

De netwerkbijeenkomsten hebben tot doel jongeren met elkaar in contact te brengen. In de colleges ga je actief aan de slag met stof die relevant is voor de uitvoering van bestuurlijk werk in de Kerk. In de projecten kun je je concreet inzetten in parochies en al doende leren.

Door de combinatie van activiteiten bouwen we aan het bestuurlijk fundament voor de Kerk kerk van morgen.

Op zondag 23 juni is er een bijeenkomst over het enthousiasmeren van jezelf en anderen.

Meld je aan met onderstaand formulier of via Facebook.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.